Om oss

Gjennom søsterselskapene våre i Front Farm har vi sett et behov for en tjeneste som gir muligheter for integrasjon mot regnskapssystem og brukervennlighet, uten at dette skal gå på bekostning av fleksibilitet. Med ansatte med lang fartstid innen finans- og IT-bransjen, hadde vi kompetansen. 2020 ble starten for Front Payment. 

Vår Visjon

Fleksibilitet og innovasjon

Front Payments visjon er å være en ledende leverandør av fakturakjøp, faktoring og tilknyttede tilleggstjenester som fordringsadministrasjon til det norske markedet. Våre verdier er fleksibilitet, innovasjon og gode relasjoner. 

Vi er interesserte og engasjerte, og ønsker i samarbeid med deg å finne de beste løsningene for din virksomhet. Vår erfaring og øye for innovasjon skal gi deg den beste betalingsløsningen. Når du lykkes, lykkes vi.

Fordelen med Front Payment er at vi er et finansieringsforetak, det vil si at vi står selv for fakturaløsningen. Vi har derfor god kontroll på tjenesten og kan gi deg fleksibilitet uten å gå gjennom mange ledd. 

moder konsernet

Front Farm

Front Payment er en del av Front Farm AS. Front Farm er et Stavanger selskap med spesialkompetanse innen digitalisering, forenkling, effektivisering og tilpasning av administrative prosesser. Søsterselskapene våre er Front Software, Next Systems, Salgsforum, Avtalepartner og Ligo Regnskap. Vi har et tett samarbeid, slik at vi kan tilby brukervennlige totalløsninger innen butikkdata, betalingssystemer, administrasjon, drift, salg og markedsføring, regnskap og faktoring. I tillegg har vi samarbeidsavtaler med aktører som Vipps, Nets. Vår kompetanse og samarbeid gjør at vi er tilpasningsdyktig til din drift. Gjennom Front Payment og våre søsterselskaper er Front Farm din komplette leverandør av økonomisk- og administrative tjenester.

Kontaktskjema

Ønsker du å få en demo av tjenesten hvordan den fungerer i praksis eller lurer du på noe. Ta kontakt.

Front GO er levert av Front Payment AS